B.L.M. (Kita) Lebesque

Na ruim 23 jaar gewerkt te hebben als directeur bij diverse organisaties in de dienstverlening en arbeidsvoorziening, zoals Vrouw en Werk, heb ik het roer omgegooid. Mijn omscholing tot loopbaanadviseur en vele nascholingen in dit vakgebied breng ik inmiddels al weer 12 jaar in de praktijk. Nu werk ik vanuit mijn eigen bedrijf in Friesland en voor Van Ede & Partners.
Kita Lebesque WVD-180906-048 HR.jpg

Als consulent ben ik een loopbaancoach in hart en nieren. Werk is een belangrijk deel van mijn leven. Werk heeft voor mij twee kanten, die van het ‘moeten’ en ‘willen’. Maar hoe gaat een mens als werknemer daar mee om? Durft hij of zij ook met mij in gesprek te gaan over de betekenis van werk in het leven? Ik ga vanuit mijn liefde voor de mens en zijn werk graag het gesprek aan over betekenis van en bestemming in werk. Ik houd van beweging in een loopbaan en werk vanuit mijn motto: ieder mens heeft een uniek talent en dat moet naar boven komen.

Ik fungeer als vroedvrouw voor dat talent. Daarbij zet ik mijn eigen levenservaring, een sterk analytisch vermogen, een groot werkplezier en een ruim arsenaal aan creatieve huiswerkopdrachten in. Samen werken aan die nieuwe bestemming en tenslotte samen de overwinning vieren.

Our coaches and psychologists

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.