Outplacement Almere: op weg naar werk dat bij jou past

Outplacement Almere: op weg naar werk dat bij jou past

Heb je te horen gekregen dat je moet uitkijken naar een nieuwe baan? Of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Outplacement Almere bij Van Ede & Partners helpt je graag op weg. Naar een nieuwe functie die aansluit bij jouw talenten, ambities en drijfveren. Je persoonlijke consulent doorloopt een speciaal ontwikkeld outplacementprogramma met je. Toegesneden op jouw wensen, maar met vaste onderdelen. We besteden aandacht aan de verwerking van je ontslag. Op jouw tempo. We brengen je talenten en drijfveren grondig in kaart, zodat je keuzes kunt maken die daarbij passen. Geven je handvatten om jezelf te profileren, te presenteren, te netwerken en goed voor de dag te komen in sollicitatieprocedures. En helpen je in jouw zoektocht naar een nieuwe werkomgeving. Onze consulenten en psychologen hebben gedegen kennis van de arbeidsmarkt en stellen ook hun eigen netwerken voor je open. Zo maak je met outplacement nabij Almere bij Van Ede & Partners extra veel kans om jouw bestemming te vinden.

Maak vandaag nog een afspraak!

Geef jouw zelfstandig ondernemerschap een goede start met outplacement Almere

Wil je een onderneming starten, dan ondersteunt ons outplacementbureau bij Almere je hier ook graag in. Van Ede & Partners helpt je jouw unieke talenten te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten voor jouw bedrijf. Aan de hand van cases van ons outplacementbureau oefen je in het presenteren van jouw aanbod aan de markt. Veel van onze consulenten kennen het bedrijfsleven van binnenuit, zodat ze je ook kunnen assisteren bij praktische zaken. Zoals bij het schrijven van een ondernemingsplan. Ook dat is een belangrijke meerwaarde van outplacement bij Almere van Van Ede & Partners.

Outplacement Almere werkt uitstekend

Outplacement werkt. Uit onderzoek van OVAL, de brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, komt naar voren dat twee derde van de menen die een outplacementtraject ingaat, daar ook een baan mee vindt. In harde cijfers: van de 11.300 outplacementtrajecten mondden er 7.500 uit in een werkbestemming. Bij de outplacementtrajecten bij Van Ede & Partners liggen de slagingspercentages ook zo hoog. En wij noemen outplacement, ook in de regio Almere, pas geslaagd wanneer cliënten werk hebben gevonden dat aansluit bij hun kwaliteiten en verlangens. Hun kennis en ervaring. Hun niveau. Werk waar ze energie van krijgen. Dat is het ultieme doel van outplacement in Almere.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau voor iedereen in Almere

Wil je meer informatie over outplacement in de regio Almere? Neem dan contact op met de vestiging van Van Ede & Partners in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hier ben je ook van harte welkom voor loopbaanbegeleiding en coaching. Een inspirerende omgeving die recht doet aan de wapenspreuk van de stad zelf: ‘Heldhaftig, Vastberaden en Barmhartig’. Waarin wij onszelf ook kunnen vinden. En waarin we onze cliënten voor outplacement vaak herkennen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Bel 020 673 40 39 of mail naar amsterdam@vanede.nl. Onze medewerkers informeren je graag over outplacement in de regio Almere bij Van Ede & Partners.

Olympisch Stadion 41

1076 DE Amsterdam

T.  020 673 40 39