M. (Monica) Heijmans - Lehmann

M. (Monica) Heijmans - Lehmann

Als office manager van meerdere Van Ede & Partners vestigingen in het zuiden van Nederland aanschouw ik van heel dichtbij vaak als eerste de cliënten die binnenkomen.

Het meest geniet ik van de transitie die zij doormaken tijdens het doorlopen van hun traject. Mijn belangrijkste bijdrage daarin is ervoor te zorgen dat iedereen zich bij ons prettig, veilig en vertrouwd voelt.

Mijn studie directiesecretaresse en marketingmanagement aan het Bell College in Maastricht heb ik later aangevuld met de opleiding ‘selectie en assessment center’ aan de Open Universiteit.

Ooit ben ik begonnen bij een reclamebureau maar al snel overgestapt naar werving en selectie. Daarna heb ik een paar jaar in Göteborg gewoond, moeder geworden van 3 kinderen en vrijwilligerswerk gedaan. Na terugkeer in Nederland heb ik kort bij een makelaarskantoor gewerkt en ben ik uiteindelijk beland bij Van Ede & Partners. Ik geniet van commerciële dienstverlening gericht op en samen met mensen. Ik houd ervan om alles tot in de puntjes te organiseren en te regelen. Professionaliteit en discretie staan bij mij hoog in het vaandel, uiteraard onder het genot van een lekker kopje espresso met een vleugje humor!

Daarnaast houd ik van reizen, sporten, kunst, interieurstyling, lekker koken en een goed glas wijn; liefst met familie en vrienden.

En als er iets geregeld of georganiseerd moet worden, dan laat het maar aan mij over!