Outplacement Den Haag: doelgericht naar een nieuwe werkbestemming

Outplacement Den Haag: doelgericht naar een nieuwe werkbestemming

Wanneer je baan op de tocht staat, kom je ineens voor nieuwe keuzes te staan. Met een traject voor outplacement in Den Haag bij Van Ede & Partners maak je die keuzes weloverwogen. Op basis van wat je echt wil en waar je echt talent voor hebt, en niet omdat je zo snel mogelijk aan het werk wil. In ons outplacementprogramma doorloop je verschillende fases: verwerking van het ontslag -een gebeurtenis die diep ingrijpt; een grondige zelfanalyse om diepgaand inzicht te krijgen in je drijfveren, competenties en verlangens; training in hoe je jezelf en jouw unieke aanbod presenteert en indruk maakt in sollicitatieprocedures; en begeleiding in je zoektocht naar werk. Onze ervaren consulenten en psychologen zijn als geen ander in staat je pad terug naar de arbeidsmarkt met je te plaveien. Hun gedegen vakkennis helpt je snel stappen te zetten. In de juiste richting. Bovendien krijg je toegang tot hun uitgebreide netwerken – met veel voormalige cliënten die weer uitstekend terechtgekomen zijn en hun ervaringen met outplacement in Den Haag graag met je delen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Met outplacement in Den Haag naar zelfstandig ondernemerschap

Outplacement in Den Haag door Van Ede & Partners is niet alleen een geschikt programma als je een nieuwe baan zoekt, maar ook als je besluit zelf als ondernemer te starten. Een proces dat niet over één nacht ijs gaat. Waar veel bij komt kijken. Zoals het verkennen van de markt, het schrijven van een ondernemingsplan, het aanvragen van financiering bij banken en gemeenten. Bij ons outplacementbureau in Den Haag kun je in dit traject waardevolle ondersteuning krijgen, ook van ervaringsdeskundigen. We helpen je bijvoorbeeld graag jouw ondernemingsplan op te stellen. En te ontdekken wat jouw unieke talenten en kwaliteiten zijn en hoe je die het beste kunt benutten om jouw eigen onderneming tot een succes te maken.

Outplacement Den Haag werkt!

Veel cliënten die een outplacementprogramma volgen, vinden een nieuwe werkbestemming. Bij Van Ede & Partners betekent dit een werkbestemming die aansluit bij hun kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Die hen energie geeft en waar hun talenten tot bloei komen. Pas dan beschouwen we een traject voor outplacement als geslaagd. En het moet gezegd: ons outplacementbureau in Den Haag kent een zeer hoog slagingspercentage. Dat geldt ook voor onze trajecten voor loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Den Haag

Wilt je meer weten over onze trajecten voor outplacement in Den Haag, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding/coaching? Neem dan contact met ons op via 070 - 351 40 11 of denhaag@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook, om kennis te maken of voor een moment van reflectie. Ons outplacementbureau in Den Haag is gevestigd aan de Klatteweg 107. Hét adres om jouw kans op een nieuwe en passende werkbestemming met outplacement in Den Haag te vergroten.

     Outplacementbureau Den Haag

Klatteweg 107

2597 KA Den Haag

T. 070 351 40 11