Outplacement Den Haag: doelgericht naar een nieuwe werkbestemming

Wanneer uw baan op de tocht staat, komt u ineens voor nieuwe keuzes te staan. Met een traject voor outplacement in Den Haag bij Van Ede & Partners maakt u die keuzes weloverwogen. Op basis van wat u echt wil en waar u echt talent voor heeft, en niet omdat u zo snel mogelijk aan het werk wil. In ons outplacementprogramma doorloopt u verschillende fases: verwerking van het ontslag -een gebeurtenis die diep ingrijpt; een grondige zelfanalyse om diepgaand inzicht te krijgen in uw drijfveren, competenties en verlangens; training in hoe u uzelf en uw unieke aanbod presenteert en indruk maakt in sollicitatieprocedures; en begeleiding in uw zoektocht naar werk. Onze ervaren consulenten en psychologen zijn als geen ander in staat uw pad terug naar de arbeidsmarkt met u te plaveien. Hun gedegen vakkennis helpt u snel stappen te zetten. In de juiste richting. Bovendien krijgt u toegang tot hun uitgebreide netwerken – met veel voormalige cliënten die weer uitstekend terechtgekomen zijn en hun ervaringen met outplacement in Den Haag graag met u delen.

Met outplacement in Den Haag naar zelfstandig ondernemerschap

Outplacement in Den Haag door Van Ede & Partners is niet alleen een geschikt programma als u een nieuwe baan zoekt, maar ook als u besluit zelf als ondernemer te starten. Een proces dat niet over één nacht ijs gaat. Waar veel bij komt kijken. Zoals het verkennen van de markt, het schrijven van een ondernemingsplan, het aanvragen van financiering bij banken en gemeenten. Bij ons outplacementbureau in Den Haag kunt u in dit traject waardevolle ondersteuning krijgen, ook van ervaringsdeskundigen. We helpen u bijvoorbeeld graag uw ondernemingsplan op te stellen. En te ontdekken wat uw unieke talenten en kwaliteiten zijn en hoe u die het beste kunt benutten om uw eigen onderneming tot een succes te maken.

Outplacement Den Haag werkt!

Veel cliënten die een outplacementprogramma volgen, vinden een nieuwe werkbestemming. Bij Van Ede & Partners betekent dit een werkbestemming die aansluit bij hun kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Die hen energie geeft en waar hun talenten tot bloei komen. Pas dan beschouwen we een traject voor outplacement als geslaagd. En het moet gezegd: ons outplacementbureau in Den Haag kent een zeer hoog slagingspercentage. Dat geldt ook voor onze trajecten voor loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Den Haag

Wilt u meer weten over onze trajecten voor outplacement in Den Haag, of heeft u behoefte aan loopbaanbegeleiding/coaching? Neem dan contact met ons op via 070 - 351 40 11 of denhaag@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook, om kennis te maken of voor een moment van reflectie. Ons outplacementbureau in Den Haag is gevestigd aan de Klatteweg 107. Hét adres om uw kans een nieuwe en passende werkbestemming met outplacement in Den Haag te vergroten.

     Outplacementbureau Den Haag

Klatteweg 107

2597 KA Den Haag

T. 070 351 40 11