Outplacement Breda: jouw beste kans op werkgeluk

Outplacement Breda: jouw beste kans op werkgeluk

Ben je op zoek naar outplacement in Breda? Bijvoorbeeld omdat je te horen hebt gekregen dat je op zoek moet naar een nieuwe baan? Of omdat duidelijk is dat je niet terug kunt keren bij je huidige werkgever? Bij ons outplacementbureau in Breda vind je precies de ondersteuning waar je behoefte aan hebt. Die je helpt bewuste keuzes te maken. Op weg naar een nieuwe werkomgeving die aansluit bij jouw talenten, ambities en drijfveren. In ons outplacementprogramma krijg je de ruimte om stil te staan bij je ontslag. En dit op jouw eigen manier te verwerken. Samen met je persoonlijke consulent breng je vervolgens in kaart wat jouw competenties en wensen zijn. Je krijgt sollicitatiebegeleiding zodat je goed beslagen ten ijs komt. Met zelfvertrouwen en een heldere presentatie. De perfecte voorbereiding op een passende functie. Onze consulenten beschikken bovendien over brede en relevante netwerken, waar ze je graag mee in contact brengen. Zo pluk je met outplacement in Breda bij Van Ede & Partners ook daar de vruchten van.

Maak vandaag nog een afspraak!

Impuls voor jouw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Breda

Wil je na jouw ontslag een eigen bedrijf oprichten? Ook dan maakt je met outplacement in Breda van Van Ede & Partners een uitstekende keuze. Jouw persoonlijke consulent helpt jou jouw plannen te structureren en jouw propositie aan te scherpen. Om jouw kwaliteiten te ontdekken en op de juiste manier in te zetten. Je consulent wijst jou op valkuilen en laat je zien hoe je die kunt nemen. Kortom treedt op als jouw ideale sparringpartner. Die jou een kritische spiegel voorhoudt, coacht en met je meedenkt. En als je wilt zelfs ondersteunt bij praktische zaken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan dat indruk maakt op potentiële financiers. Zo komt jouw eigen onderneming met hulp van outplacement in Breda bij van Ede & Partners voortvarend uit de startblokken.

Outplacement Breda biedt hoge succeskansen

OVAL, de brancheorganisatie van partijen die zich inzetten voor duurzaam inzetbaarheid, heeft het succes van outplacement onder de loep genomen aan de hand van 11.300 trajecten. Uit dit onderzoek blijkt dat hier voor 7.500 deelnemers een passende werkbestemming uit gerold is. In twee derde van de gevallen loont outplacement dus. Ook ons outplacementbureau in Breda heeft hoge slagingspercentages. En voor ons geldt: outplacement in Breda bij Van Ede & Partners is geslaagd wanneer je een baan hebt gevonden waar je je goed bij voelt. Die jou nieuwe energie geeft en uitdaagt om te excelleren.

Maak kennis met hét outplacementbureau van Breda: Van Ede & Partners

Wil je meer informatie over outplacement in Breda – al dan niet met transitievergoeding? Neem dan contact met ons op. Ons outplacementbureau in Breda informeert je graag vrijblijvend over de inhoud van ons outplacementtraject. Je kunt ons telefonisch bereiken via 076 - 565 65 09 of per e-mail via breda@vanede.nl. Je kunt ook om onze vestiging op de Ceresstraat 13 in Breda een bezoek brengen. En direct de sfeer proeven van deze inspirerende locatie waar cliënten elkaar ontmoeten, met elkaar (net)werken en bouwen aan een nieuwe start. Behalve voor outplacement in Breda kunt ook bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding in Breda of loopbaancoaching. Welkom! 

       Outplacementbureau Breda

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T. 076 565 65 09