Loopbaancoaching Tilburg: het heft in eigen handen

Loopbaancoaching Tilburg: het heft in eigen handen

Toe aan een nieuwe richting in je carrière? Een werkomgeving die echt op jouw lijf geschreven is, vind je met loopbaancoaching nabij Tilburg door Van Ede & Partners. Onze consulenten en psychologen helpen je op weg als je je niet (meer) op je plek voelt in je huidige baan. Als je talenten onvoldoende tot hun recht komen. Als je de regie over je loopbaan kwijt bent en het heft weer zelf in handen wilt nemen. Of wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met ingrijpende veranderingen op je werk. Onze carrièrecoaches die loopbaanbegeleiding voor Tilburg en omgeving verzorgen, geven je de tijd, ruimte en de juiste sfeer voor zelfreflectie. Zodat je inzicht krijgt in wie je werkelijk bent en wat je zoekt in werk. En nieuw perspectief op je toekomst.

Maak vandaag nog een afspraak!

Persoonlijke begeleiding volgens een vast plan met loopbaancoaching in Tilburg

Elk traject voor loopbaancoaching Tilburg is maatwerk. Omdat ieder individu uniek is. Wel doorlopen cliënten doorgaans een aantal vaste fases: verwerking (bij ontslag), een zelfanalyse om hun competenties en wensen in kaart te brengen, verkenning van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, training van vaardigheden rondom sollicitaties en begeleiding bij de daadwerkelijke zoektocht naar een baan. De eerste fases zijn belangrijk om dieper inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten. Jouw verlangens. In waar je staat in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, hoe je daar gekomen bent en waar je zou willen zijn. Samen met jouw persoonlijke carrièrecoach bepaal je jouw doelen, en maak je een plan om die te bereiken. Waarbij je steeds blijft stilstaan bij de stappen die je zet: wil je dit echt? Zo maak je met loopbaancoaching in Tilburg bij Van Ede & Partners weloverwogen keuzes voor je eigen loopbaan.

Loopbaanbegeleiding Tilburg: veelzijdige ondersteuning bij je zoektocht

In een traject voor loopbaanbegeleiding nabij Tilburg houden onze ervaren consulenten en psychologen je een kritische spiegel voor. Ze sporen je aan meer uit jezelf te halen, je bewust te worden van jouw gedragspatronen, van wat die bij anderen teweegbrengen en hoe je jouw talenten kunt inzetten. Ze helpen je met een frisse blik naar je loopbaan te kijken en geven je nieuw perspectief. Ze begeleiden je niet alleen in de zoektocht naar jezelf, maar ook in die op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld met coaching in hoe je jezelf kunt presenteren en hoe je goed overkomt in sollicitatiegesprekken zonder jezelf te overschreeuwen. Ze beschikken bovendien over grote, relevante netwerken in Noord-Brabant en Zeeland waar ze je graag toegang toe geven. Zo sla je twee vliegen in één klap: je werkt aan jouw vaardigheden om jouw unieke aanbod op de arbeidsmarkt goed in de etalage te zetten en krijgt met loopbaancoaching in Tilburg ruime mogelijkheden om te netwerken, je te oriënteren en zo de juiste keuzes kunt maken voor je carrière. Ga je liever het traject voor outplacement in? Dat kan bij ons ook!

Weten waar je staat?

Ontdek jouw eigen ‘career that matters’ bij Van Ede & Partners

Heb je interesse in loopbaancoaching nabij Tilburg bij Van Ede & Partners? Neem dan contact op met onze vestiging in Eindhoven. Je vindt ons kantoor in Eindhoven aan de Parklaan 54A. Wij zijn hier te bereiken op 040 245 72 20 of eindhoven@vanede.nl. Voor loopbaancoaching in de regio Tilburg ga je naar Van Ede & Partners.

            Loopbaancoaching Tilburg

Parklaan 54A

5613 BH Eindhoven

T. 040 245 72 20