Loopbaancoaching Friesland

Loopbaancoaching Friesland

Neem je de regie weer in eigen hand? Want: It is mei sizzen net te dwaan!

Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven, nog met de omgeving in Friesland waar je werkt? Heb je het gevoel dat je er toe doet? Krijg je energie van je werk? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot bloei? Is het antwoord nee, of twijfel je, dan is het tijd om uit je stoel te komen. Om je te bezinnen, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten om je carrière in Friesland voort te zetten. Tijd voor loopbaancoaching.

Maak vandaag nog een afspraak!

Weten wat bij jou past

Een werkomgeving die echt bij jou past, vind je met loopbaancoaching in Friesland door Van Ede & Partners. Onze ervaren loopbaancoaches helpen je op weg als je je niet (meer) prettig voelt in je huidige baan. Als je talenten onvoldoende tot bloei komen. Als je de regie over je loopbaan kwijt bent en opnieuw het stuur wilt grijpen. Of bijvoorbeeld te maken hebt met een ingrijpende verandering in je werkende leven. Persoonlijke loopbaancoaching die de loopbaanbegeleiding in Friesland op zich neemt, geeft je tijd, ruimte en de juiste sfeer om een volgende stap te kunnen zetten. Zodat je zelfinzicht wordt vergroot en je nieuwe bestemming in zicht komt. Je wordt uitgedaagd om nieuwe wegen te bewandelen. Ons motto daarbij is: Kin net bestiet net en Dy’t net donget, dyt net ponget. 

Je kunt ons volledige programma volgen, maar het is in Friesland daarnaast ook mogelijk om losse onderdelen van onze loopbaancoaching te kiezen. Hiermee focus je op bepaalde onderdelen. Denk aan: 

  • Persoonlijk Profiel;
  • Arbeidsmarktprofiel;
  • Persoonlijke Balans;
  • Leergang Ondernemerschap;
  • Thematische workshops en trainingen. 

Op weg met Van Ede & Partners

Carrières zijn altijd in beweging. Als professional sta je hierbij natuurlijk graag zelf aan het stuur. Je wilt voorkomen dat anderen jouw loopbaan invullen. Ons bureau biedt loopbaancoaching aan. In Friesland, maar ook daarbuiten. Hoe groter jouw zelfinzicht, hoe groter de kans dat een functie plezier en voldoening geeft.
Naast loopbaanbegeleiding bieden wij in Friesland en omstreken ook: 

Weten waar je staat?

In Friesland loopbaancoaching nodig?

Met loopbaancoaching in Friesland krijg je scherper inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Zodat je ook betere keuzes kunt maken voor je loopbaan. Keuzes waar je honderd procent achter staat. En die je brengen waar je wilt zijn. In een omgeving waarin je talenten echt tot bloei kunnen komen.

Interesse? Vraag in dat geval in Friesland onze loopbaancoaching aan. Doe dit bij Van Ede & Partners. Bel hiervoor naar 050 – 312 34 85 of stuur een e-mail naar friesland@vanede.nl. Loopbaanbegeleiding Friesland: je vaardigheden naar een hoger plan.  Hege beammen begjinne ek bij de grûn. 

Heresingel 9

9711 ER Groningen

T. 050 312 34 85