Loopbaancoaching Drenthe

Loopbaancoaching Drenthe

Op zoek naar loopbaancoaching in Drenthe? De consulenten van Van Ede & Partners staan graag voor je klaar. Past jouw huidige baan niet meer bij hetgeen wat jij in het leven belangrijk vindt? Krijg je te weinig energie of worden jouw kwaliteiten onvoldoende benut? Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches voor een vrijblijvend gesprek over jouw carrière. Met een professional op het gebied van loopbaancoaching in Drenthe - ook wel loopbaanbegeleiding genoemd - kun je jouw talenten in kaart brengen en onderzoeken welke nieuwe richting bij jou past. Samen zetten we stappen voor de toekomst!

Maak vandaag nog een afspraak om jouw talenten in kaart te brengen!

Neem het stuur van jouw carrière zelf in handen

Soms overkomen zaken je en rol je bijna ongemerkt van de ene situatie in de andere. Zo gaat dat soms ook in het werk. Je wordt gevraagd voor een baan of er komt een nieuwe functie voorbij en zonder dat je al teveel nadenkt of dit je gaat brengen bij je passie, stap je er in. En ergens komt dan het moment dat er de behoefte is om bewust een volgende stap te zetten, om het stuur van de eigen loopbaan in eigen handen te nemen. Als professional in Drenthe kun je bij Van Ede & Partners terecht voor loopbaancoaching. Samen met onze specialisten kijk je naar wat jou werkelijk drijft. Wat zijn jouw waarden en wat heb jij te bieden? Vervolgens zoeken wij samen naar een werkomgeving die hier het beste bij aansluit. Vanuit dit heldere zelfbeeld kun je nu weloverwogen keuzes maken.

Veel professionals in Drenthe volgen het volledige programma van onze loopbaancoaching. Het is echter ook mogelijk om onderdelen bij ons af te nemen, als jouw vraag zich op een specifiek onderdeel richt. Zo kun je o.a. bij ons terecht voor: 

  • Persoonlijk profiel; 
  • Arbeidsmarktprofiel; 
  • Persoonlijke balans; 
  • Leergang Ondernemerschap;
  • Thematische workshops en trainingen.  

De ideale baan via Van Ede & Partners

Als professional geef je graag zelf richting aan zaken. Of het nu gaat om jouw persoonlijke leven of om jouw professionele functie. Wij begeleiden iedereen met werkgerelateerde vragen. Zo kun je - vanuit Drenthe - bij onze loopbaancoaches terecht voor, o.a.: 

Weten waar je staat?

Loopbaancoaching in Drenthe nodig?

Functies en werkomstandigheden kunnen veranderen. Hierdoor kun je tot de ontdekking komen dat je niet meer goed tot je recht komt op de huidige werkplek. Of de droom die je al jarenlang hebt, wil je onderzoeken om te kijken of het toch te realiseren is. Herken jij dit ook? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek met Van Ede & Partners voor loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding in Drenthe. Dit kan door te bellen naar 050 – 312 34 85 of een e-mail te sturen naar drenthe@vanede.nl. 

Samen met onze loopbaancoach geef jij richting aan jouw carrière. Wat kan onze loopbaancoaching in Drenthe voor jouw toekomst betekenen? 

Heresingel 9

9711 ER Groningen

T. 050 312 34 85