Loopbaancoaching Breda: nieuwe wegen naar een toekomst die bij jou past

Loopbaancoaching Breda: nieuwe wegen naar een toekomst die bij jou past

Toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Een werkomgeving die echt bij jou past, vind je met loopbaancoaching in Breda door Van Ede & Partners. Onze ervaren psychologen en consulenten helpen je op weg als je je niet (meer) prettig voelt in je huidige baan. Als je talenten onvoldoende tot bloei komen. Als je de regie over je loopbaan kwijt bent en opnieuw het stuur wilt grijpen. Of bijvoorbeeld te maken hebt met een ingrijpende verandering in je werkende leven. Jouw persoonlijke carrièrecoach die de loopbaanbegeleiding in Breda op zich neemt, geeft je tijd, ruimte en de juiste sfeer voor zelfreflectie. Zodat je inzicht krijgt in wie je werkelijk bent en waar je naartoe wilt. Je wordt uitgedaagd om nieuwe wegen te bewandelen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Scherper inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden met loopbaancoaching in Breda

Een traject voor loopbaanbegeleiding in Breda bij Van Ede & Partners begint met een diepgravende zelfanalyse. Samen met een persoonlijke carrière coach onderzoek je waar je staat in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hoe ben je daar gekomen? Waar wil je heen? Wat zijn je drijfveren, je kwaliteiten, waar ben je echt goed in en waar heb je nog een zetje nodig in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Wat zijn je verlangens en waar zit de rem op? Zo krijg je met loopbaancoaching in Breda scherper inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden dan ooit. Zodat je ook betere keuzes kunt maken voor je loopbaan dan ooit. Keuzes waar je honderd procent achter staat. En die je brengen waar je wilt zijn. In een omgeving waarin je talenten echt tot bloei kunnen komen.

Loopbaanbegeleiding Breda: je vaardigheden naar een hoger plan

Netwerken is ook een belangrijk onderdeel in de trajecten voor loopbaancoaching in Breda. Want je zult met je eigen aanbod voor de arbeidsmarkt naar buiten moeten treden. Om je te oriënteren, te presenteren, om te solliciteren. Onze ervaren consulenten en psychologen helpen je de vaardigheden die hiervoor nodig zijn, naar een hoger plan te tillen. Bovendien beschikken zij over krachtige en relevante netwerken, die zij graag voor je openstellen. Zodat je via waardevolle ontmoetingen jouw mogelijkheden verder kunt verkennen en kunt bouwen aan een nieuwe toekomst. Zo snijdt het mes met loopbaancoaching in Breda aan twee kanten.

Weten waar je staat?

Klaar voor de individuele begeleiding en groepssessies bij Van Ede & Partners?

Behalve loopbaancoaching biedt Van Ede & Partners in Breda, ook coachingstrajecten en begeleiding bij outplacement. Elk traject is een combinatie van individuele begeleiding en groepssessies met lotgenoten. Ook dit leidt tot waardevolle ontmoetingen en nieuwe inzichten. Wil je graag meer informatie ontvangen over loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding in Breda? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Dat kan door te bellen naar 076 - 565 65 09 of een e-mail te sturen naar breda@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook, je bent van harte welkom bij:

Van Ede & Partners
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Loopbaancoaching in Breda bij Van Ede & Partners biedt je onvermoede perspectieven

   Loopbaanbegeleiding Breda

Loopbaanbegeleiding in Breda bij Van Ede & Partners houdt uw carrière uitdagend!

 

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T. 076 565 65 09