World Employment Confederation

[Inleidende tekst van Jan Maarten]

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

20% groei in Europees outplacement in 2021

De World Employment Confederation en de Association of Career Firms INTERNATIONAL verwachten 20% groei in Europees outplacement in 2021.

Beter als Jan Maarten meer relevante info geeft dan regels hierboven, 2 - 3 regels 'VEP saus': voor wie is deze informatie bedoeld, en waarom is deze info van belang? Daarop intappen. Geldt ook voor de sociale post op LinkedIn. 

Career Management Rapport                               

De World Employment Confederation breekt een lans voor loopbaanondersteuning.

Ook hier graag meer info 2 - 3 regels 'VEP saus' en een betere kop, deze zegt te weinig: voor wie is deze informatie bedoeld, en waarom is deze info van belang? Daarop intappen. Geldt ook voor de sociale post op LinkedIn. 

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat