Loopbaanopstellingen - dieper inzicht in je werk(leven) of loopbaan

Een opstelling is een methode die dieper inzicht geeft in oorzaken van patronen en thematieken in je werk, loopbaan of privéleven. Ze kunnen ook gebruikt worden om verschillende opties te testen. De inzichten uit opstellingen helpen je verder bij jouw specifieke vraagstuk of uitdaging en bij het maken van zinvolle keuzes in je (werk)leven / loopbaan, zodat jouw energie weer volledig kan gaan stromen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

10 september 2020 10.00 - 13.30 uur

Programma

  • Welkom en korte voorstelronde
  • Uitleg over de basisprincipes van systemen en de werking van systeemopstellingen
  • Opstellingen zelf ervaren en verder komen met jouw specifieke vraagstuk of uitdaging

Resultaat

Opstellingen laten mechanismen en dynamieken zien die meestal onbewust werken, die vleugels kunnen geven en kunnen verlammen. Opstellingen zijn voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt en/of meer en dieper inzicht wenst in zijn/haar situatie. Ze laten snel en zonder oordeel de kern van een probleem of patroon zien. Dat geeft hernieuwde kracht en de mogelijkheid om patronen te doorbreken en zinvolle keuzes te maken in je werk en leven, zodat jouw energie weer volledig kan gaan stromen.

Opstellingen zijn dus uitstekend te gebruiken als diagnose en veranderinstrument. Ook kun je ze inzetten als keuze-instrument om verschillende mogelijkheden/opties die je hebt, te testen. De informatie die uit de opstelling(en) tevoorschijn komt, helpt je om meer helderheid te krijgen om een besluit te nemen over je volgende stap(pen).

 

Praktische informatie

Kosten € 120,- incl. BTW of een workshopvoucher
Trainer
  • Marina Wielders
Aantal deelnemers Maximaal 12
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat