Koers op je Loopbaan; ontdek en creër wat jij écht wilt

Om je loopbaan opnieuw te kunnen ijken, wil je helder hebben wat je nu écht wilt. Voor diegenen die hun eigen dromen en wensen beter in beeld willen krijgen en daar concreet handen en voeten aan willen geven.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

6 juli 2020 13.00 - 17.00 uur

Programma

In deze workshop ga je dromen, maar ook ontwaken! Je gaat gebruik maken van je creativiteit om jezelf te verrassen en nieuwe inzichten te krijgen in je diepste wensen.

Tijdens de workshop nemen we de beelden, woorden, indrukken, die er bij je naar boven komen als uitgangspunt. Vandaar uit redeneren we naar wat dit betekent voor jouw concrete stappen van vandaag de dag. De middag geeft jou uitrusting om te creëren wat je ten diepste verlangt.

 

Resultaat 

Je krijgt jouw diepere wensen en ideeën op werkgebied beter in beeld. Je weet beter wat je werkelijk aan het hart gaat en daar kun je vervolgens werk van gaan maken.

  • Je weet waar je energie van krijgt en maakt daardoor bewuster keuzes;
  • Je hebt meer inzicht in je drijfveren en wat jou inspireert;
  • Je kent de belangrijke bouwstenen voor je toekomstige werk.

 

 

Praktische informatie

Kosten een workshopvoucher of € 120,- inclusief btw
Trainer
Aantal deelnemers maximaal 8
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat