Open Avond

Kom je in je werk niet helemaal tot je recht en wil je dat veranderen? Zoek je een werkomgeving waarin je echt tot bloei komt, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

9 juli 2020 19.00 - 21.30 uur

Voor wie

De avond is bedoeld voor hoger opgeleiden die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan en die willen kennismaken met Van Ede & Partners.

Workshop 

Van Ede & Partners helpt je met het vinden van een nieuwe werkbestemming. En niet alleen dat: je leert ook hoe je regie kunt nemen in je loopbaan zodat de keuzes die je nu maakt je duurzaam verder helpen.

Regie nemen in je loopbaan gaat over vrijheid om eigen keuzes te maken, je verlangen serieus nemen, doen waar je goed in bent, je ergens voor inzetten, jezelf ontwikkelen. De workshop gaat in op de mindset van mensen die regie nemen in hun loopbaan en wijst je de weg naar meer succes en plezier in je werk.

Programma

Tijdens onze open avond kun je kennismaken met onze coaches. Ook volg je een korte workshop waarin je kunt ervaren hoe we werken.

19.00 uur           Inloop
19.30 uur            Start van het programma
21.00 uur           Einde met een drankje

 

Praktische informatie

Kosten aan deze open avond zijn geen kosten verbonden
Trainer
Aantal deelnemers varieert
Locatie Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat