Mijn CommunicatieScan: Beatles, Beyoncé of Bach?!

Effectieve persoonlijke communicatie, na reflectie met je eigen muziekkeuze als gids.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

14 juli 2020 van 13 tot 16 uur

Voor wie

De workshop 'Mijn CommunicatieScan' geeft je handvatten voor authentieke communicatie en kernaspecten bij het verwoorden en schrijven van je aanbod, cruciaal bij sollicitaties of de start van een eigen onderneming. 

Programma

In de workshop maak je via je eigen muziekkeuzes vanuit gevoelsbeleving verbinding met je authentieke zelf. In een creatieve setting zet je vier stappen : Inventariseren, Analyseren, Kiezen en Oefenen.

Muziekkeuzes openen en verrassen. Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Wie ben ik en hoe kom ik over?
  • Wat zijn mijn drijfveren, eigenschappen en kwaliteiten die ik kan blootleggen en (her) ontdekken? En van mijzelf mag eren!
  • Waar zitten mijn beperkende overtuigingen en wanneer laat ik mij leiden door verwachtingen van de buitenwereld? 
  • Hoe krijg ik authentieke communicatie met overtuigingskracht?

Voorbereiding

Je kunt vast nadenken over bovenstaande vragen én de vragen 'Welke muziek geeft het beste weer wie ik ben? Beatles, Beyoncé, Bach of ...? Waarom past dat bij mij? En 'Welk instrument voel ik mij in een zakelijke setting, en waarom?'

 

Wat brengt het je?

  • Routekaart naar authentieke communicatie
  • Kernwoorden in je aanbod aan de wereld
  • Inzicht en bewustwording; krachtige, vrije, authentieke communicatie

 

Praktische informatie

Kosten € 120 inclusief BTW of een workshopvoucher
Trainer
  • Ocker Repelaer van Driel
Aantal deelnemers maximaal 6
Locatie Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat