online - Presentatievaardigheden

Tijdens deze online workshop gaan we aan de slag met de kunst van het overtuigend spreken.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

2 juli 2020 13.30 - 16.30

Programma

Tijdens de training presentatie vaardigheden gaan we aan de slag met de kunst van het overtuigend spreken. Allereerst wordt de basis van een sterke presentatie helder uitgelegd. Daarna gaan we meteen aan de slag! Door middel van korte oefeningen analyseren we waar uw sterke punten liggen en hoe u deze in kunt zetten.

Resultaat

U leert in korte tijd om een sterke en overtuigende presentatie neer te zetten. U begrijpt de basis van een goede presentatie en leert uw eigen kwaliteiten optimaal te benutten en in te zetten.

 

Praktische informatie

Kosten workshop voucher of € 120,00
Trainer
  • Annerixt Pijlman
Aantal deelnemers 8
Locatie Heresingel 9
9711 ER Groningen

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat