Gevoel in Beeld

Je hoofd uitschakelen, gedachten loslaten, voelen wat het beste is. Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat nou eigenlijk?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

11 juni 2020 13.30 - 16.30 uur

Programma

Tijdens de workshop gaat u door stilte, meditatie en kunst stapsgewijs van het hoofd naar het hart. Het is een praktische oefening om in contact te komen met uw gevoelswereld. We gaan met pastelkrijt aan de slag om het verlangen van het hart te verbeelden op papier. Daarna volgt een verdiepend gesprek in een kleine groep.

(tekenervaring is niet nodig)

Resultaat

U zult verrast zijn door de heldere taal van het hart. Uw kunstzinnig werk levert u een verfrissende invalshoek op uw huidige situatie en loopbaantraject. Iedere tekening is uniek. U krijgt zicht op uw persoonlijke (kern-)kwaliteiten die spreken uit uw kunstzinnig werk.

Praktische informatie

Kosten voucher
Trainer
  • Annemarie Hakvoort
Aantal deelnemers 8
Locatie Terborchstraat 18
8011 GG Zwolle

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat