Netwerken

Veel mensen zijn geen liefhebbers van netwerken. Wij ook niet. Dus we begrijpen mensen wel die niet zo veel op hebben met netwerken, zelfs niet als het voor een nieuwe baan is. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een nieuwe baan, gaat dat nu eenmaal het beste via netwerken. Tenminste, als je het goed aanpakt.

Welkom

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Klik hier

Wanneer

18 juni 2020 13.00 - 17.00

Voor wie

De workshop is bedoeld voor mensen die netwerken of ermee gaan beginnen. En ook voor mensen, die NIET van netwerken houden. 

Toelichting

Effectief netwerken is in zekere zin verleidingskunst erop gericht dat uw gesprekspartner uw bondgenoot wordt die bereid is iets voor u te doen: u doorverwijzen naar andere interessante contacten, waardevolle feedback geven, met u meedenken enzovoort.
 

Hans Boer: Zie ook mijn blog

 

Programma

Wat is netwerken volgens Van Ede & Partners? Waar moet je het over hebben? En hoe maak je bondgenoten? Stukjes theorie afgewisseld door praktische oefeningen gaan je daarbij helpen.


 Naast workshops, kunt u bij onze vestiging in Zeist terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

 

 

Praktische informatie

Kosten € 120,-- inclusief BTW
Trainer
Aantal deelnemers 6
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat