Pak je Podium

Door voor een publiek te staan stap je uit je comfortzone. Dat is kwetsbaar. Maar kwetsbaarheid zorgt weer voor eigenheid en waarachtigheid in je lezing/ presentatie of voordracht.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

29 juni 2020 10:00 -13.00 uur

Programma

Via de workshop ‘Pak je podium’ leer je jezelf comfortabel te presenteren en je verhaal overtuigend te brengen, zonder een ‘rol’ te hoeven spelen. We onderzoeken wat maakt dat jouw voordracht de mensen raakt en hoe jij geloofwaardig overkomt. Je wordt bewust van al je huidige en nieuwe presentatietalenten en leert deze vervolgens op effectieve wijze in te zetten voor elk (willekeurig) publiek. 

Voorbereiding

Bereid iets voor van 20 zinnen (± 220 woorden). Dat kan een verhaal zijn dat je persoonlijk heeft geraakt of bijvoorbeeld gaan over een thema dat je aangrijpt/heeft aangegrepen. Een onderwerp waar jij op ‘aan’ gaat en waarover je een publiek wilt vertellen. Neem hier in mee hoe dit in jouw zakelijke leven in je voordeel kan werken als het gaat om zelfvertrouwen.

Resultaat

  • Je leert comfortabel jezelf te zijn op een podium zonder een ‘rol’ te hoeven spelen.
  • Ontwikkeling van zelfvertrouwen door uit je comfortzone te stappen.
  • Bewustwording van jouw eigen timing en presentatievaardigheden en hoe deze in te zetten.
  • Op breder vlak: achter jezelf staan en overtuigend de leiding kunnen nemen als het gaat om overdracht in welke vorm dan ook.

Praktische informatie

Kosten een workshopvoucher of € 120,- inclusief BTW
Trainer
  • Anne van Rijn
Aantal deelnemers 6
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat