Meesterschap

‘Meesterschap is de karaktertoestand die ervoor zorgt dat iemand de juiste keuzes kan maken’ (Aristoteles) Hoe maak je keuzes in je leven en zijn het ook juiste keuzes?

Wil je deelnemen aan deze workshop?

.

Meld je hier aan

Wanneer

22 juni 2020 10.00 - 13.00 uur

Programma

We gaan aan de slag met oefeningen die helpen om juiste keuzes te maken. We werken met twee klassieke inspiratiebronnen: muziek en filosofie.

Centraal staat het oefenen met de ‘Middenpositie’, dat is het moment van floreren en gezag. Het juiste midden is de enige positie waarin je werkelijk vrij bent en in je kracht zit. Hiervoor moet je op je intuïtie durven te vertrouwen. 

Resultaat

- In deze workshop leer je te ‘handelen naar beste weten’, los van de gebruikelijke strategische oriëntatie en voorbij directe belangen en resultaten.
- Je verdiept je inzicht in je eigen ‘Meesterschap’ en maakt kennis met het begrip ‘praktische wijsheid’.
- Ondanks de kwetsbare opstelling waarin je emoties durft te benoemen ervaar je in je kracht te zijn en gezag en invloed te hebben.

Praktische informatie

Kosten Een workshopvoucher of € 120,-- inclusief BTW
Trainer
Aantal deelnemers 8
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat