Sociale Stijlen

Waarom begrijp je me niet? Als deze verzuchting je bekend in de oren klinkt, kan deze workshop je helpen om de samenwerking met anderen te verbeteren door het (h)erkennen van je eigen en de anders communicatiestijl.

Sociale stijlen 4 juni 2020

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

4 juni 2020 van 13.00 - 16.00 uur

 

Programma

Inzicht in je eigen communicatiestijl helpt je om je eigen kwaliteiten beter in te zetten en valkuilen te vermijden. Het herkennen van andermans communicatiestijl stelt je in staat daar goed op in te spelen. Samenwerken wordt niet alleen leuker maar ook effectiever.

 

* Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is - kennismaking

* Schakelen tussen de verschillende golflengtes

* Eerste inventarisatie van communicatiekenmerken

* Reflectie op eigen communicatie en uitwisseling

* Sociale stijlen

* Wat is jouw stijl?

* Check op stijl

* Op zoek naar de spanning in communicatie

* Wendbaar zijn in communicatie

 

 

Praktische informatie

Kosten € 120 incl BTW of één workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers
Locatie Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat