Digitaal solliciteren

Vanuit verbinding met jezelf en anderen digitaal solliciteren

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

10 juni 2020 van 10 tot 11.30 uur
17 juni 2020 van 10 tot 11.30 uur

Voor wie

Cliënten en oud-cliënten van Van Ede & Partners

 

Programma

Er wordt steeds vaker via gesolliciteerd videogesprekken. Denk hierbij aan Teams, Skype, etc. Hoe bereid je je hier op voor, wat is er anders, hoe zorg je voor verbinding met de ander (en) via een scherm, hoe kom je digitaal goed tot je recht en kun je effectief laten zie wat je in huis hebt voor die vacature. Hoe ga je om met wat je hierin spannend vindt en bereidt je je goed voor?

 

In deze interactieve en digitale workshop gaan we in 2 dagdelen actief aan de slag met:

· Nadere kennismaking & eerste digitale eerste indruk

· Wat is er anders bij digitaal solliciteren?

· Hoe maak je digitaal contact en verbinding en kom je goed tot je recht

· Wat kun je doen bij je voorbereiding?

· Van elkaar leren, met elkaar oefenen en praktische tips

 

Om de workshop zo effectief mogelijk te benutten, krijg je vooraf een aantal voorbereidende vragen. Tijdens de workshop is er ruimte voor je vragen, op elkaar uitproberen en van elkaar leren. Tussen de 2 dagdelen door krijg je thuisopdrachten mee, waarbij je ook gaat oefenen met andere deelnemers.

 

Resultaat

Deze workshop brengt je inspiratie en bewustzijn op hoe jij digitaal contact maakt en hoe je je effectief kunt laten en laten zien in een online sollicitatiegesprek. Verder krijg je achtergrondmateriaal en praktische tips.

 

Praktische informatie

Kosten € 120 of één workshopvoucher
Trainer
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 6
Locatie Online via Teams
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat