Projectmatig werken

Wat projectmatig werken vraagt van jou als (tokomstig) projectleider

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

16 juni 2020 13.30 - 16.30

Programma

In deze workshop worden in een interactieve setting de hoofdpunten van het projectmatig werken besproken en wat dat van jou als (toekomstig) projectleider vraagt. De onderwerpen gaan over hoe te komen tot een goede projectopdracht, hoe je een goede projectstructuur inricht en het belang van sturen op de zgn. GOKIT-factoren (Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd)

Resultaat

Kennis van projectmatig werken en wat de rol van een projectleider is.

Praktische informatie

Kosten € 120,00 of een workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers 12
Locatie Heresingel 9
9711 ER Groningen

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat