Online- Durf te vragen & Netwerkborrel

Zit je met vragen, wil je wel weer (nieuwe) mensen ontmoeten of wat meer structuur in je dag of loopbaan traject? Wil je op een andere manier netwerken en nieuwe contacten opdoen? Of gewoon een leuk en nuttig verzetje in je dag die je nog verder helpt ook! En waarin jij anderen helpt? In deze interactieve digitale netwerkborrel, waarbij je met je eigen drankje achter je laptop of tablet zit, maken we verbindingen en is er ruimte voor je vragen. Vragen over waar je tegen aan loopt, waar je graag tips voor wilt, vragen hoe je verder komt. Vervolgens gaan we elkaar daar verder mee helpen. Durf te vragen!

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

25 juni 2020 15.30 tot 17.00 uur

Durf te vragen is een werkvorm waarbij je jouw vraag kunt stellen en kunt meedenken met anderen. Mensen zijn van nature graag bereid een ander te helpen. Je kunt elkaar helpen met tips, boeken, ideeën, leggen van (netwerk)contacten, samen afspraken maken om b.v. een netwerkgesprek te houden, iets te oefenen, te sparren of om elkaar bij je traject te helpen.

Als je durft te vragen en anderen denken mee, dan lukt je droom, plan, dagritme of netwerkgesprek eerder. Het wordt leuker en effectiever om dingen voor elkaar te krijgen.

Het programma:

· Welkom & programma

· Wat is dat Durf te vragen en hoe gaan we dat digitaal doen?

· 1e ronde vragen en reacties (tips, verbindingen leggen, elkaar verder helpen, etc.)

· Pauze met proosten (eigen drankje en evt. wat lekkers gereed)

· 2e ronde vragen en reacties

· Praktische zaken, hoe vind je elkaar na deze sessie

· Afronding & Afsluiting

Wat brengt het je?

Na deze interactieve sessie en borrel ben je zelf verder geholpen en/of heb je een ander geholpen. Je hebt je netwerk uitgebreid en wellicht een vorm van vragen stellen eigen gemaakt of opgefrist. En wie weet durf je meer om hulp of inbreng van anderen te vragen.

En daarnaast is het gewoon leuk om te doen en om deze manier contact te leggen!

Praktische informatie

Kosten geen
Trainer
Aantal deelnemers maximaal 12
Locatie Heresingel 9
9711 ER Groningen

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat