Personal branding

“Een nieuwe baan vinden? Wordt een online persoonlijkheid!” Google en je vindbaarheid? Toon je expertise en deel je mening op andere sites naast social media.

Personal Branding 18-6-2020

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

18 juni 2020 10.00 - 13.00 uur

Voorbereiding

Voorbereiding
- Je hebt al een LinkedIn-profiel. Als je dat niet hebt, is het noodzakelijk dit aan te maken voordat je naar de workshop komt. Neem dan ook je inloggegevens mee.
Indien je op Twitter, Facebook of andere social media een profiel hebt, bekijk dat dan eens vanuit de ogen van een recruiter / HR-manager en noteer wat jou opvalt.
- Voer een search op Google uit op je eigen naam en bekijk de tabs “alle”, “afbeeldingen” en “video’s”. Beschrijf je resultaat en laat ook je partner, kinderen of anderen dit eens zien. Neem de uitkomsten van dit “zelfonderzoek” mee naar de workshop waar ze besproken worden.

Resultaat

Recruiters, managers en toekomstige collega’s ontdekken je eerder en krijgen en duidelijk en overtuigend beeld van je waardoor je sneller wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Deelname in overleg met begeleidend consulent/psycholoog

Praktische informatie

Kosten € 120,- incl. BTW of een workshopvoucher
Trainer
  • Kees Kamsteeg
Aantal deelnemers 12
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat