Online - LinkedIn

Een goed en volledig LinkedIn profiel is tegenwoordig onmisbaar voor wie op zoek is naar ander werk. In twee ochtenden leert u zich optimaal te profileren en maximaal gebruik te maken van de functionaliteiten van dit medium bij het vinden van uw nieuwe bestemming.

LinkedIn

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

12 juni 2020 09.30 - 13.00
26 juni 2020 09.30 - 13.00

Programma

Deze training bestaat uit 2 dagdelen. U schrijft zich dan ook in voor beide dagdelen tegelijk. 

De eerste ochtend (12 juni) is grotendeels gewijd aan het maken van een goed LI profiel. Na een introductie over het belang van netwerken, het gebruik van LinkedIn daarbij en de structuur van LI, leert u hoe u in uw LI profiel uw kwaliteiten, persoonlijkheid en toegevoegde waarde het beste tot hun recht laat komen. Daarnaast wordt ingegaan op het verkrijgen van aanbevelingen en onderschrijvingen die uw kwaliteiten en vaardigheden extra gewicht geven.

In de tweede ochtend (26 juni) leert u de vele functionaliteiten van LI te benutten om uw netwerk uit te breiden en personen te vinden ten behoeve van uw thematische netwerkactiviteiten. Ook wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden die LinkedIn biedt om uzelf optimaal te profileren op de arbeidsmarkt en als deskundige met betrekking tot het door u gekozen thema. Tenslotte is er de gelegenheid om uw LI profiel, zoals u dat naar aanleiding van het eerste deel van deze training hebt vervolmaakt, te laten beoordelen door de trainer.

Voorbereiding

  • U dient bij aanvang van de training te beschikken over een LI account (waarmee u dan tevens een basis profiel hebt).
  • U gebruikt uw eigen laptop om met uw account en profiel te werken. Een tablet kan eventueel ook, maar tijdens de training werken we uitsluitend met de browser-versie van LI.
  • U ontvangt van ons een toegangslink voor Teams om aan deze training deel te kunnen nemen. 
  • Om tijdens de eerste sessie aan uw profiel te werken is het handig om (voor zover al op orde) uw CV, resumé of profiel bij de hand te hebben.

Resultaat

Na deze workshop bent u er zeker van dat uw LI profiel uw professionele reputatie optimaal weergeeft op internet. Daarnaast heeft u geleerd hoe u zich op LI actief profileert en bent u in staat maximaal gebruik te maken van de functionaliteiten die LI biedt bij het vinden van een nieuwe bestemming.  

 

Praktische informatie

Kosten € 240,- inclusief BTW of 2 workshopvouchers
Trainer
  • Inge van Erkel
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 8
Locatie Online - Arnhem

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat