Doorbreek je patronen

Kom in de duinen ontdekken wat er nodig is om de toekomst te bestormen. Wat gisteren nuttig was in je doen en laten kan vandaag de rem zijn op je toekomst. Ontdek wat jouw toekomst van je vraagt en wat je daarvoor moet doen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

25 juni 2020 14.00 - 17.00 uur

Programma

Onder leiding van Vincent Sark doorloop je een proces van afstand nemen, verkennen en het ontdekken van jouw ‘next best step’. Door de jaren heen hebben we talenten, eigenschappen en patronen ontwikkeld die we nodig hadden om verder te komen, ons doel te bereiken of zelfs te overleven. Leer zien wat je altijd hebt gedaan en bepaal zelf of dit nog bij je past voor je volgende stap.

Voorbereiding

Neem een fles water mee voor onderweg en een schrijfboekje om je ervaringen en bevindingen vast te leggen. Deze workshop speelt zich buiten af, dus stem je kleding af op het weer.

Resultaat

Helderheid over wat jouw prioriteiten zijn, en wat je moet doen én moet laten en wat je daarvoor nodig hebt. En de eerste stappen die je zou kunnen zetten op korte termijn om dichtbij je doelstelling te komen.

Praktische informatie

Kosten € 120 (incl. BTW) of één workshop voucher
Trainer
  • Vincent Sark - Vincent is een coach die op luchtige wijze te werk gaat met het vermogen om op speelse wijze diepe impact te maken. Op uitnodigende wijze daagt hij uit tot onderzoek en reflectie.
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 14
Locatie Kennemerduinen, Overveen
Additionele informatie Start bij Bezoekerscentrum Ingang Koevlak, Zeeweg 12, 2051 EC Overveen (20 minuten lopen vanaf NS station Overveen)

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat