Online - Workshop Veerkracht - Omgaan met onzekerheid in het oog van de storm

Omgaan met onzekerheid in het oog van de storm.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

27 mei 2020 10:00 - 12:00 uur

Voor wie

Het is een verwarrende en onzekere tijd. Er wordt van ons verwacht om van dag tot dag snel te schakelen om goed met alle uitdagingen om te gaan. De wereld is in verandering. We kunnen weinig regie houden over het proces, maar wel over de manier waarop we ermee omgaan. Dat heeft te maken met veerkracht. Veerkracht helpt om mee te buigen met de wind, terug te veren en mentaal sterk koers te houden op je eigen pad.

Wie veerkrachtig is kan omgaan met onzekerheid en in het oog van de storm een positieve blik houden op oplossingen en mogelijkheden.

Programma

In deze online workshop vergroot je je inzicht in de manieren waarop je reageert op stress of onzekerheid. Weet je hoe je overzicht, focus en helderheid kunt houden. Je krijgt praktische tools voor het omgaan met onrust en verschillende gevoelens zodat je de komende tijd effectiever in balans kunt blijven.

 

Resultaat

- praktische handvatten om in evenwicht te blijven in moeilijke tijden.

- effectief leren omgaan met de onzekerheid en onrust die deze tijd teweeg brengt.


 

 

Praktische informatie

Kosten € 120.- of een workshopvoucher
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat