Online - Ondernemerschap

Overweeg je om als zelfstandige (ZZP) te starten? Deze workshop is geschikt voor iedereen die inzicht wil hebben in de basiskennis van ondernemerschap en wil ontdekken of de juiste kwaliteiten en competenties voor ondernemerschap in het bezit zijn.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

4 mei 2020 10 - 13 uur

Programma

Is ondernemen iets voor jou? Beschik jij over de juiste ondernemersvaardigheden? Welke kwaliteiten heb jij nodig? Wat komt er kijken bij het starten van een eigen bedrijf? Welke kwaliteiten heb je al in huis en welke moeten verder worden ontwikkeld. Op basis van een zelfgemaakte test, als voorbereiding op de workshop, zullen de vaardigheden in beeld worden gebracht.

Verder gaan we kijken met welke zaken je rekening dient te houden bij het starten van een eigen bedrijf. Ook lichten we toe wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn om vanuit een WW-uitkering een eigen bedrijf te starten.

Resultaat

Aan het einde van de workshop heb je voldoende informatie en praktische tips die je zullen  helpen met het maken van de juiste keuze. Je hebt inzicht in je ondernemersvaardigheden, weet welke kwaliteiten noodzakelijk zijn voor een ondernemer en heb je handvaten om je droom voor een eigen bedrijf te realiseren en concretiseren.

Praktische informatie

Kosten € 120 incl BTW of een workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers maximaal 10
Locatie Online training Rotterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat