Online - LinkedIn

Een praktische workshop Linked-in. Na afloop weet je praktisch hoe Linked-in werkt en hoe je Linked-in kunt gebruiken ter ondersteuning van je netwerkactiviteiten.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

Wachtlijst 14 mei 2020 van 10 tot 13 uur

Programma

Over het gebruik van internet en de rol die het internet in het dagelijkse leven speelt, zijn de meningen verdeeld. Steeds meer mensen komen hun aanstaande geliefde op internet tegen, kopen en verkopen spullen via marktplaats en boeken vakanties via een website. Er zijn inmiddels een miljoen Nederlanders geregistreerd bij Linked-in. Veel HR managers en headhunters gebruiken Linked-in als een instrument ter ondersteuning van hun zoekactiviteiten. Uiteraard zijn er ook genoeg mensen die hier helemaal niets van moeten hebben.

In een praktische workshop besteden wij aandacht aan verschillende aspecten van Linked-in.  Gebruik je eigen laptop . Je gaat een aantal menu’s uitproberen. Na afloop weet je praktisch hoe Linked-in werkt en hoe je Linked-in kunt gebruiken ter ondersteuning van je netwerkactiviteiten.

 

 

 

Praktische informatie

Kosten € 120 incl btw of één workshopvoucher
Trainer
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 8
Locatie Online training Rotterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat