Online- Netwerken

In deze interactieve workshop wordt opgefrist waar het bij netwerken over gaat, leer je effectiever netwerken, brengt je jouw eigen netwerk in beeld en oefen je actief met netwerkvaardigheden. Naast kennisoverdracht worden er onderling ervaringen gedeeld en geoefend met praktijksituaties.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

19 mei 2020 13.30 - 16.30

Programma

  • Welkom & programma
  • Leerdoelen in kaart brengen
  • Wat is netwerken en het doel ervan
  • Eigen netwerk in beeld brengen
  • Oefenen met netwerkvaardigheden en verbindend netwerken
  • Oefenen met netwerkvaardigheden in (lastige) praktijksituaties
  • Afronden en afsluiting

In deze interactieve workshop wordt gebruik gemaakt van diverse theorieën en hebben creatieve methodieken, uitproberen, eigen inbreng en humor een belangrijke plek. Bij aanvang van de worskhop worden de persoonlijke leerdoelen bepaald en verwachtingen in kaart gebracht.

Wat brengt het je?

Na deze training weet je beter wat het nut en effect is van netwerken, waar genetwerkt kan worden, is je eigen netwerk in beeld gebracht en zijn je netwerkvaardigheden verbeterd ook in relatie tot hoe u effectief en verbindend netwerkt

Praktische informatie

Kosten € 120,00 of een workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers 10
Locatie Heresingel 9, 9711 ER Groningen

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat