Online - LinkedIn Gevorderden

LinkedIn is als een gezellig terras, het gaat om 'zien en gezien worden'. Dagelijks zijn een half miljoen Nederlanders actief op LinkedIn. LinkedIn is een krachtig hulpmiddel om je eigen arbeidsmarktprofiel en je eigen aanbod helder in de etalage te zetten. Word jij al gezien?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

8 mei 2020 10.00 - 13.00 uur

Programma

Je hebt de basis van LinkedIn al onder de knie en je wil jezelf nu actief ‘neerzetten’ als ‘expert’ in jouw werkveld. Wat zijn de ‘do’s and don’t s’ van LinkedIn?

Let op! Ben je nog een echte beginner en wil je leren welke gebruiksmogelijkheden LinkedIn heeft, en hoe je bijv. kunt zoeken op vacatures? Volg dan eerst de workshop ‘LinkedIn Basis' van Kaveh Pour.

Resultaat

In deze workshop leer je de verborgen mogelijkheden van LinkedIn. Wat is het belang van groepen, wat leer je van de verschillende bedrijven, hoe maak je handig gebruik van de combinaties van LinkedIn met je browser en/of e-mail? En wat is de status van je profiel? 

Voorbereiding

Om deel te kunnen nemen dient iedereen voor de workshop een eigen (opgeladen) laptop met Wifi verbinding mee te nemen. Géén tablet/iPad of smartphone! Belangrijk! Je LinkedIn account is bijgewerkt, met een krachtige LinkedIn summary plus recente foto, en je CV op LinkedIn is up to date.

Praktische informatie

Kosten € 120,- incl. BTW of een workshopvoucher
Trainer
Aantal deelnemers Maximaal 6
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat