Onderzoek je blinde vlek met de Yijing

Welke grote vraag dient zich momenteel aan in jouw leven? In deze workshop raadpleeg je de Yijing over één van jouw dilemma’s onder leiding van een internationaal gerenommeerde Yijng meester.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

7 mei 2020 10.00 - 13.00

Programma

Samen met Harmen Mesker, een ervaren en nuchtere Yijing meester, onderzoek je wat je kunt leren over één van jouw blinde vlekken. Je stapt uit je comfortzone en je stelt je open voor een andere manier van kijken.

Voorbereiding

Bedenk welke belangrijke vraag momenteel voor jou speelt en neem deze mee.

Resultaat

  • Frisse blik op jouw dilemma vanuit de oude, Chinese wijsheid
  • Stof tot nadenken en nader onderzoeken van jouw gedachtes

Praktische informatie

Kosten € 120 inclusief BTW of één workshop voucher
Trainer
  • Harmen Mesker. Harmen doceert al lange tijd over de Yijing in binnen- en buitenland en wordt internationaal gezien als een autoriteit op het gebied van Yijing studies. Hij is auteur van meerdere boeken over dit onderwerp.
Aantal deelnemers Maximaal 8
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat