Online - Inspiratie voor je loopbaan in onzekere tijden

In deze verwarrende tijd is het vanzelfsprekende van en in de wereld verbroken. Niets is meer zoals het was. Gemengde gevoelens dringen zich op: onzekerheid, onveiligheid en onrust. Maar ook: ontspanning, berusting en creativiteit. Dat heeft vanzelfsprekend ook invloed op je loopbaantraject. Je wendbaarheid en aanpassingsvermogen worden behoorlijk op de proef gesteld. Hoe werk je daar aan en wat heb je nodig om positief naar je eigen toekomst te kijken? Hoe kun je deze tijd zinvol benutten?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

20 april 2020 11-12 uur
24 april 2020 11-12 uur
27 april 2020 11-12 uur
1 mei 2020 11-12 uur
4 mei 2020 11-12 uur
8 mei 2020 11-12 uur
11 mei 2020 11-12 uur
15 mei 2020 11-12 uur

Programma

In de online-inspiratiesessies  kijken we naar kansen en betekenissen. Er is ruimte voor reflectie, creativiteit en inventiviteit. Kunst, theater, muziek, poëzie, natuur  zullen ons daarbij inspireren. We belichten iedere week een ander (loopbaan)thema vanuit verschillende inspiratiebronnen. Thema’s als: weerbaarheid, wendbaar leiderschap, moed, veerkracht, troost. Het thema wordt bij de start van de week bekend gemaakt.

Hoe & Wat?

We starten maandag online (in Teams) met een openingssessie van een uur. Het thema wordt belicht, er worden oefeningen aangereikt en er zijn momenten om te delen. We eindigen met een leervraag en/of een opdracht waar ieder persoonlijk gedurende de week mee aan de slag kan. Op vrijdag hebben we een  afsluitende sessie waarin we onze ervaringen en leerwinst delen in de groep.  Zo werk je actief en met anderen aan je bestemming, onder leiding van een trainer die veel ervaring heeft met het combineren van praktische loopbaanbegeleiding en zingeving en bezieling.

Resultaat

Versterking van je innerlijk leiderschap in onzekere tijden
Verdieping van je creativiteit en inventivitei
Vertrouwen op je bezieling en gevoel voor zin
Zelfzorg en verbondenheid

Praktische informatie

Kosten €240,00 of twee vouchers
Trainer
Aantal deelnemers 8
Locatie Online training Rotterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat