online - Een leven lang leren

‘Een leven lang leren’ en de bereidheid om daarin naar jezelf te kijken.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

23 april 2020 09.30 tot 12.30 uur

Programma

Aan de hand van inzichten uit de huidige leerpsychologie (o.a. John Hattie en Carol Dweck) gaan de deelnemers naar hun eigen leren en ontwikkelen kijken. Wat is mijn leerstijl, met welke mindset sta ik in het leven, hoe organiseer ik mijn eigen leren en wat zijn voor mij stimulerende factoren om mezelf te blijven ontwikkelen?

Resultaat

Kennis van een aantal recente inzichten uit de leerpsychologie en bewustwording van je eigen leerstijl en je eigen leren.

Praktische informatie

Kosten €120,00 (inclusief BTW) of een workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers 10
Locatie Heresingel 9
9711 ER Groningen

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat