Online - Deep Democracy

Voor iedereen die interesse heeft in groepsdynamica en in het werken met groepen in een professionele setting.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

14 april 2020 13.30 - 16.30

Programma

Deze workshop is een introductie in het gedachtegoed van Deep Democracy. Kort gezegd gaat DD over het voeren van het goede gesprek (vrijmoedig spreken en openhartig luisteren), het hebben van het betere conflict (waarin alles gezegd wordt, wat gezegd moet worden) en het komen tot het beste besluit (inclusief de wijsheid van de minderheid).

Wat brengt het je?

Kennis over Deep Democracy, ervaring met een aantal werkvormen uit DD, een goed gesprek met medecursisten.

Praktische informatie

Kosten voucher of €120,00 incl. BTW
Trainer
Aantal deelnemers 10
Locatie Heresingel 9
9711 ER Groningen

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat