Online - LinkedIn Basis

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt op LinkedIn is het goed om je te beseffen dat iedereen je hiermee online kan vinden. Het is daarom goed om na te denken over hoe je jezelf hier presenteert. Tevens is het gebruik van LinkedIn van essentieel belang om online te kunnen netwerken en om je te helpen zoeken naar nieuw werk. Deze workshop is bedoeld voor mensen die al een profiel hebben aangemaakt maar het medium nog te weinig inzetten als instrument voor personal branding. Hoe positioneer ik mijzelf in de markt? Hoe kan ik de instellingen van dit medium naar mijn hand zetten? Je leert waar je op moet letten om jezelf optimaal te presenteren en je vindbaarheid te vergroten. Het is een waardevolle aanvulling op je andere sollicitatie/campagne activiteiten.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

17 april 2020 10.00 - 13.00 uur

Programma

Het belang van netwerken wordt steeds duidelijker. In de huidige tijd van social media is het gebruik van het zakelijke netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel om je uiteindelijke bestemming te bereiken. Maar... LinkedIn dient wel op de juiste wijze gebruikt te worden.

Uiteraard is de publicatie van je profiel één van de belangrijkste items om jezelf goed te positioneren. Maar ook de keuze van je contacten, en vooral daarna het onderhouden van je netwerk, is cruciaal. De aansluiting bij de juiste groepen, de deelname aan Q&A, het participeren in discussies en het zoeken en raadplegen van mensen en bedrijven speelt een grote rol bij het uiteindelijke nut dat je aan LinkedIn zult hebben.

Resultaat

Om je te helpen het bestaan en de mogelijkheden van LinkedIn te ontdekken, geeft deze workshop je inzicht en praktische handvatten. Je gaat naar huis met kennis van de belangrijkste instellingen van LinkedIn en een eerste opzet voor een eigen/aangescherpt profiel. Je kunt thuis verder gaan met het bewerken van je LinkedIn profiel en effectiever navigeren binnen het medium.

Voorbereiding

Je hebt een account aangemaakt op LinkedIn en hierop je werkervaring toegevoegd en een zakelijke profielfoto. Je hebt geoefend met ‘navigeren’ in het systeem. Om deel te kunnen nemen, dien je voor de workshop een eigen laptop mee te nemen. Géén tablet of smartphone. 

 

Praktische informatie

Kosten € 120,- incl. BTW of een workshopvoucher
Trainer
Aantal deelnemers Maximaal 6
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat