De kracht van de verbeelding - Story Telling

Bij een netwerk- of sollicitatiegesprek is het belangrijk dat jij op het netvlies van je gesprekspartner komt en blijft. Een (jouw) verhaal dat tot de verbeelding spreekt is hierbij van groot belang. Dat is de kracht van story telling.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

22 april 2020 10.00 - 13.00

Programma

In deze workshop werken we met die ingrediënten die jouw verhaal inspirerend maken. Concrete, sprekende voorbeelden uit jouw werkgeschiedenis, vrolijke verhalen uit je leven en mooie anekdotes die indruk maken.

Resultaat

  • je leert te verhalen en mensen te boeien met jouw werkgeschiedenis
  • je wordt vrijer in je profilering
  • je oefent en oefent en oefent

 Naast de trainingen, kan je bij onze vestiging in Amsterdam ook terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Praktische informatie

Kosten € 120 (incl. BTW) of één workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers Maximaal 10
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat