Leven en werken in de juiste balans … Hoe doe jij dat?

Tegenwoordig kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, overal werken en bereikbaar zijn. Maar wil je dat ook? Of zou je graag een betere balans vinden tussen je privéleven en je werk? Waar werk en privé steeds vaker door elkaar heen lopen, helpt deze workshop jou om bewustere keuzes te maken.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

1 april 2020 13.00 - 17.00

Programma

Met behulp van een speels model, de Lemniscaat, brengen we in beeld wat in elkaar overloopt. Wat verstoort jouw balans? Is dat vooral in werk, of meer privé? Als je daar zicht op hebt, kan je beslissen waar je je grenzen moet bijstellen.

Aan de hand van deze praktische, speelse en visuele werkvorm onderzoeken we jouw persoonlijke werk-privé balans. Waar zitten jouw energieslurpers? En wat geeft je juist energie? Durf jij een eerste stap te zetten op weg naar een beter evenwicht?

Voorbereiding

Formuleer voor jezelf wat jouw grootste dilemma’s zijn en waar jij tegen aanloopt in jouw balans tussen werk en privé.

Resultaat

Inzicht in jouw energieslurpers en je energiegevers.
Bewustwording van de eventuele disbalans.
Je hebt een concrete eerste stap geformuleerd die je gaat zetten op weg naar een betere balans.

Praktische informatie

Kosten € 120 inclusief BTW of één workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers Maximaal 9
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat