Online - LinkedIn

Een goed en volledig LinkedIn profiel is tegenwoordig onmisbaar voor wie op zoek is naar ander werk. In twee ochtenden leert u zich optimaal te profileren en maximaal gebruik te maken van de functionaliteiten van dit medium bij het vinden van uw nieuwe bestemming.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

26 maart 2020 09.30 - 12.30
8 april 2020 09.30 - 12.30

Programma

Deze training bestaat uit 2 dagdelen. U schrijft zich dan ook in voor beide dagdelen tegelijk. 

De eerste ochtend is grotendeels gewijd aan het maken van een goed LinkedIn profiel. Na een introductie over het belang van netwerken, het gebruik van LinkedIn daarbij en de structuur van LI, leert u hoe u in uw LinkedIn profiel uw kwaliteiten, persoonlijkheid en toegevoegde waarde het beste tot hun recht laat komen. Daarnaast wordt ingegaan op het verkrijgen van aanbevelingen en onderschrijvingen die uw kwaliteiten en vaardigheden extra gewicht geven.

In de tweede ochtend leert u de vele functionaliteiten van LI te benutten om uw netwerk uit te breiden en personen te vinden ten behoeve van uw thematische netwerkactiviteiten. Ook wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden die LinkedIn biedt om uzelf optimaal te profileren op de arbeidsmarkt en als deskundige met betrekking tot het door u gekozen thema. Tenslotte is er de gelegenheid om uw LinkedIn profiel, zoals u dat naar aanleiding van het eerste deel van deze training hebt vervolmaakt, te laten beoordelen door de trainer.

Voorbereiding

  • U dient bij aanvang van de training te beschikken over een LinkedIN account (waarmee u dan tevens een basis profiel hebt).
  • U gebruikt uw eigen laptop om met uw account en profiel te werken. Een tablet kan eventueel ook, maar tijdens de training werken we uitsluitend met de browser-versie van LinkedIn.
  • Wij verzoeken u een kwartier voor aanvang (dus om 09.15 uur) aanwezig te zijn voor het starten en met het netwerk verbinden van laptop of tablet. NB: Neem de netstroom adapter mee; de meeste laptop batterijen gaan geen 4 uur mee.
  • Om tijdens de eerste sessie aan uw profiel te werken is het handig om (voor zover al op orde) uw CV, resumé of profiel mee te brengen.  

Resultaat

Na deze workshop bent u er zeker van dat uw LinkedIn profiel uw professionele reputatie optimaal weergeeft op internet. Daarnaast heeft u geleerd hoe u zich op LinkedIn actief profileert en bent u in staat maximaal gebruik te maken van de functionaliteiten die LinkedIn biedt bij het vinden van een nieuwe bestemming.  

Praktische informatie

Kosten €120,00 incl. BTW of een voucher per dagdeel
Trainer
  • Inge van Erkel
Aantal deelnemers maximaal 8
Locatie Terborchstraat 18
8011 GG Zwolle
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat