Kennismaking met Van Ede & Partners in Rotterdam

Haal jij echt voldoening uit je werk? Ben je nog gelukkig en komt jouw talent op je werk wel echt tot zijn recht? Of knaagt het en zou je je willen oriënteren op andere mogelijkheden.

Open middag 26 maart 2020

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

26 maart 2020 16.00 - 18.30 uur

Van Ede & Partners heeft als motto dat ieder mens uniek is en wij willen je graag helpen om jouw unieke talent te (her)ontdekken. 

We geloven er in dat je door te ondernemen met jouw persoonlijke talent, je unieke bestemming in deze wereld kunt vinden. 

Hoe doen wij dat?

Als je er benieuwd naar bent, ben je van harte welkom op onze kennismakingsbijeenkomst. 

Workshop 

Na een korte introductie kun je deelnemen aan een workshop kernkwaliteiten en drijfveren.

Deze workshop geeft inzicht in de wijze waarop wij met passie en bezieling werken. Na de workshop is er onder het genot van een drankje en hapje alle gelegenheid om vragen te stellen en om met elkaar van gedachten te wisselen. 

Programma

Tijdens onze open avond kun je kennismaken met onze coaches. Ook volg je een korte workshop waarin je kunt ervaren hoe we werken.

16.00 uur           Inloop
16.30 uur           Start van het programma
18.30 uur           Einde met een drankje

 

Praktische informatie

Kosten aan deze open middag zijn geen kosten verbonden
Trainer
  • divers
Aantal deelnemers varieert
Locatie Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat