De kracht van je stem

'De kracht van je stem' is een workshop die geïnspireerd is door de SWOT-ANALYSE, een model waarmee men zich langs systematische weg inzicht verschaft over de positieve kanten van de stam en de uitdagingen, obstakels en verbeterpunten voor de toekomst. SWOT staat voor Strong points, Weak points, Opportunities, Threats.

De kracht van je stem 2 maart 2020

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

2 maart 2020 10.00 - 13.00 uur

'De kracht van je stem' is een training voor een ieder die hun stem en stempresentatie willen verbeteren. Door aan je 'persona', je klank, te werken, vergroot je je invloed en je overtuigingskracht die je op weg 'naar buiten' nodig zult hebben.

Programma

Fundamenten van de stem beoefenen: adem, resonantie, melodie, timing en dictie. Presentatie voorbereiden en uitvoeren met feedback over de vorm, overtuigingskracht, maat en inspiratie. Je wordt je bewust van vragen als 'wat straalt mijn stem uit?' en 'wat doet mijn stem met anderen?'

Voorbereiding

Iedere deelnemer/deelneemster ontvangt per mail een stemtest met een aantal vragen over zijn/haar eigen stem en de non-verbale communicatie.

Resultaat 

Met deze training wordt je je bewust van de sterkte en zwakke kanten van je stem. Je leert je eigen stem en de stem van een ander waar te nemen. Je krijgt een persoonlijk trainingsprogramma en tips om je stemgebruik verder te ontwikkelen.

Deelname in overleg met je begeleidende consulent/psycholoog

 

Praktische informatie

Kosten € 120 incl BTW of een workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers
Locatie Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat