LinkedIn, professioneel profileren

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt op LinkedIn is het goed om je te beseffen dat iedereen je hiermee online kan vinden. Het is daarom goed om na te denken over hoe je jezelf hier presenteert. Tevens is het gebruik van LinkedIn van essentieel belang om online te kunnen netwerken en om je te helpen zoeken naar nieuw werk. Deze workshop is bedoeld voor mensen die al een profiel hebben aangemaakt maar het medium nog te weinig inzetten als instrument voor personal branding. Hoe positioneer ik mijzelf in de markt? Hoe kan ik de instellingen van dit medium naar mijn hand zetten? Je leert waar je op moet letten om jezelf optimaal te presenteren en je vindbaarheid te vergroten. Het is een waardevolle aanvulling op je andere sollicitatie/campagne activiteiten.

Aanmelden workshop LinkedIn, professioneel profileren

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

10 maart 2020 van 9.30 tot 13.00 uur

 

Programma

• Trefwoorden die passen bij je expertise verwerken in je profiel
• Kopregel aanpassen en functiebenaming scherp stellen
• Je leert hoe je een goede samenvatting kan toevoegen
• Persoonlijke URL aanmaken
• Documenten, links, film, presentaties toevoegen
• Profielonderdelen toevoegen
• Je instellingen doorlopen en aanpassen
• Vacatures vinden en carrière interesses bijwerken
• Lid worden van (vak)relevante groepen
• Doelgericht zoeken
• Opbouwen van een netwerk
• Volgen van bedrijven, instellingen en personen

 

Voorbereiding

Je hebt een account aangemaakt op LinkedIn en hierop je werkervaring toegevoegd en een zakelijke profielfoto. Je hebt geoefend met ‘navigeren’ in het systeem. Om deel te kunnen nemen, dien je voor de workshop een eigen laptop mee te nemen. Géén tablet of smartphone. 

Resultaat

Je gaat naar huis met kennis van de belangrijkste instellingen van LinkedIn en een eerste opzet voor een eigen/aangescherpt profiel. Je kunt thuis verder gaan met het bewerken van je LinkedIn profiel en effectiever navigeren binnen het medium.

 

Praktische informatie

Kosten € 120 (incl. BTW) of één workshop voucher
Trainer
  • Sandra Werre
Aantal deelnemers maximaal 6
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat