LinkedIn, actief campagne voeren

LinkedIn is als een gezellig terras, het gaat om 'zien en gezien worden'. Dagelijks zijn een half miljoen Nederlanders actief op LinkedIn. LinkedIn is een krachtig hulpmiddel om je eigen arbeidsmarktprofiel en je eigen aanbod helder in de etalage te zetten. Word jij al gezien?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

4 maart 2020 van 9.30 tot 13.00 uur

Voor wie

Je hebt de basis van LinkedIn al onder de knie en je wil jezelf nu actief ‘neerzetten’ als ‘expert’ in jouw werkveld. Wat zijn de ‘do’s and don’t s’ van LinkedIn?

Let op! Ben je nog een echte beginner en wil je leren welke gebruiksmogelijkheden LinkedIn heeft, en hoe je bijv. kunt zoeken op vacatures? Volg dan eerst de workshop ‘professioneel profileren op LinkedIn’ van Sandra Werre.

Programma

In deze workshop ‘actief campagne voeren op LinkedIn’ kijken we samen kritisch naar je arbeidsmarktprofiel op LinkedIn, vanuit de kennis die je bij Van Ede & Partners hebt opgedaan. Aansluitend oefenen we om LinkedIn actief te gebruiken. Zo profileer jij jezelf als professional met eigen expertise. Het draait om het posten van zinvolle berichten op je tijdlijn, het actief meedoen in voor jou relevante LinkedIn groepen, en 1-2x per jaar ga je je een expert-blog schrijven op LinkedIn.

In het kort
• Bewustwording: hoe goed gebruik jij LinkedIn nu al?
• Klopt jouw LinkedIn samenvatting met jouw professionele aanbod?
• Posten, liken en delen (en het verschil daartussen)
• Zichtbaarheid op LinkedIn: hoe, hoe vaak, hoe veel etc.
• Netwerken op LinkedIn = kennis delen
• Expert status op LinkedIn, wat betekent dat?
• Hoe plaats je een expert blog op LinkedIn, welke foto’s gratis gebruiken, quotes, zoektermen en taggen
• Follow-up: hoe reageer je op reacties om je netwerk uit te breiden?

Voorbereiding

Om deel te kunnen nemen dient iedereen voor de workshop een eigen (opgeladen) laptop met Wifi verbinding mee te nemen. Géén tablet/iPad of smartphone!Belangrijk! Je hebt LinkedIn account is bijgewerkt, met een krachtige LinkedIn summary plus recente foto, en je CV op LinkedIn is up to date.

 

Praktische informatie

Kosten € 120,- incl. BTW of een workshop voucher
Trainer
  • Hans Middendorp
Aantal deelnemers maximaal 6
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat