Binnenste Buiten - duinwandeling

Wil je het nieuwe jaar beginnen met gewoon lekker naar buiten gaan? Voelen wat de natuur je deze maand te brengen en te zeggen heeft? Samen met andere mensen ervaringen delen? Diepte aanbrengen in inzichten die je in het traject hebt opgedaan, of juist een praktische vertaling geven aan deze inzichten? Dan nodigen wij je van harte uit mee de duinen in te gaan.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

30 maart 2020 van 9.00 tot 12.00 uur

Programma

Tijdens de wandeling staan de ontmoeting met jezelf, de natuur en elkaar voorop.

Wat brengt het je?

Een plezierige ontspannen ochtend, waarbij je in alle rust de natuur op je laat inwerken. De tijd hebt om met anderen cliënten en Huib Bartels ervaringen te delen en te bedenken en voelen welke stap je kunt gaan zetten voordat de dagen alweer gaan lengen. Tijdens de wandeling en het samenzijn ervaar je verbinding met jezelf, de natuur en de deelnemers aan de wandeling.

Voorbereiding

Doe gemakkelijke wandelschoenen aan en neem een waterflesje mee.
De afstand van de wandeling (5 tot 10 kilometer) wordt ter plaatse afgestemd met de deelnemers.

 

Praktische informatie

Kosten € 120,- excl. BTW
Trainer
Aantal deelnemers maximaal 10
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat