Organisatie sensitiviteit

Als je beschikt over organisatie sensitiviteit, dan hou je rekening met de informele en hiërarchische lijnen, en heb je ook een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en gedragingen van mensen. Je begrijpt dat er verschillende meningen en belangen zijn en dat machtsfactoren een rol spelen. Je weet hoe je daar mee om moet gaan als je in een organisatie iets voor elkaar wilt krijgen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

18 maart 2020 13.30 - 16.30

Programma

Hoe ontwikkel je 'voelsprieten' voor aspecten als machtsverdeling, besluitvorming en samenwerking?

Hoe ontwikkel je een gevoel voor de ‘onderstroom’ in organisaties? En wat betekent dat voor je eigen ontwikkeling?

 

Wat brengt het je?

In deze workshop gaan we de aspecten macht, besluitvorming en samenwerking belichten vanuit een gezond evenwicht tussen zakelijkheid en gevoel. Er worden je allerlei handvaten gegeven om succesvol(ler) te opereren in complexe organisaties en je carrièrekansen te vergroten.

Praktische informatie

Kosten € 120,-- of een voucher
Trainer
Aantal deelnemers 8
Locatie Heresingel 9
9711 ER Groningen

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat