Wendkracht - Als veranderen niet vanzelf gaat

‘Wendkracht’ is de mindset èn ambitie om wendbaar te zijn. De mindset bepaalt wat je denkt en vervolgens doet. De ambitie bepaalt of je dat ook wilt zijn. Beiden zijn nodig om wendbaar te zijn. Jij kiest ervoor om open te staan voor en de bereidheid te hebben jezelf te ontwikkelen en actie te ondernemen. Je doet nieuwe inspiratie op, je krijgt andere ideeën en verhelderende inzichten.

Wendkracht

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

10 maart 2020 13.00 tot 17.00 uur

Programma 

Er kunnen allerlei belemmerende omstandigheden zijn, die jouw groei en ontwikkeling in de weg kunnen staan. De veranderingen in de wereld, bijvoorbeeld op het gebied van technologie, globalisering en economie, beïnvloeden jouw mogelijkheden. Wendkracht helpt je om je bewust te worden wordt wat jij hierin nodig hebt en wat jij kan doen om in beweging te komen. Hoe zorg je dat je hier proactief op ingaat? Haal je jezelf uit je comfortzone om te vernieuwen? Of blijf je doen wat je al kunt en kies je voor de veilige weg? Het ontwikkelen van je wendkracht ondersteunt je om op veranderingen in te spelen, ze te initiëren en richting te geven.

In de workshop ontwikkel je je wendbare mindset. Deze staat tegenover een vaste mindset. De vaste mindset herken je aan het minder snel aangaan van leersituaties en het niet in beweging komen voordat je bv. zekerheid hebt. Het creëert gedachten en patronen die minder wendbaarheid laten zien, Een flexibele mindset durft de stap te maken naar het onbekende en het liefst nog samen met anderen.

Tijdens deze interactieve workshop met Hans Drayer is ruimte voor reflectie, maar vooral voor doen. Je leert ontdekken hoe deze krachten in jouw leven een rol spelen en wat de invloed is van de omgeving en de omstandigheden op deze krachten. Daarnaast leer je jouw tegenkrachten hanteren.

Resultaat

Aan het eind van de dag ga je naar huis met een aanzet, een eerste stap van een actieplan en heb je ervaren welke stap(pen) jij kan nemen om je loopbaan/werk wendbaar te maken. De workshop staat ook open voor hen die veranderingen in hun werk/organisatie willen realiseren of zich willen heroriënteren op hun loopbaan.

Praktische informatie

Kosten € 120,= inclusief BTW of één workshopvoucher
Trainer
  • Hans Drayer
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 10
Locatie Geert Grootestraat 4
6822 HJ Arnhem

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat