Passie, Plato en jouw potentieel, over verlangenmanagement en zelfliefde op de werkvloer

Liefhebben van jezelf, anderen en het grotere geheel. De oude filosofen zoals o.a. Plato hadden daar al prachtige ideeën over. Neig je te veel naar de ander of juist te veel naar jezelf? En hoe bewaak je daarin het juiste midden? Plato en ook Spinoza zien het verlangen als een kracht naar een zo goed mogelijk leven. Wat is het verlangen waarmee jij elke ochtend op staat? En ben je daar tevreden over?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

11 maart 2020 13.00 - 17.00

Programma

We onderzoeken de volgende onderwerpen:

  • Het toepassen van heldere, oude inzichten op jouw leven
  • Een creatieve dialoog over de kracht van de liefde
  • Het filosofische verschil tussen eigenliefde en zelfliefde

Resultaat

Je maakt kennis met belangrijke thema’s uit de wijsbegeerte en Thijs Sins (filosoof en trainer) maakt ze tot een sluitend geheel. Je kent het verschil tussen eigen liefde en zelfliefde en je verhoogt je zelfacceptatie.

 

Praktische informatie

Kosten € 120 inclusief BTW of één workshopvoucher
Trainer
  • Thijs Sins, filosofiedocent en bedrijfskundige Na een succesvolle carrière als ondernemer kwam hij terecht in een dertigersdilemma: alles zou wetenschappelijk verklaard kunnen worden en anders bestond het niet. Maar zijn zelfbeeld werd radicaal terzijde geschoven door een ingrijpende ervaring die hem gelijktijdig ontroerde en beangstigde.
Aantal deelnemers 10
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat