The Heart of Being Human

Wil je meer vrijheid ervaren in je denken, voelen en handelen om van daaruit echte keuzes maken die bij je passen? Voel je het verlangen om verdere verdieping aan te brengen in je persoonlijke ontwikkeling. Dan past deze jaartraining (8 tweedaagse bijeenkomsten) misschien wel bij jou!

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

6 februari 2020 10:00 - 18:00 uur
7 februari 2020 10:00 - 18:00 uur

Programma

We brengen stevige professionals en leidinggevenden samen rond de ambitie om als mens vollediger te leren functioneren. We bouwen een context waarin men met én van elkaar gaat leren. In dit programma staat het verdiepen van een aantal menselijke eigenschappen centraal.

Per blok werken we aan één of meerdere van de volgende eigenschappen Aandachtigheid, Veerkracht, Liefde, Wijsheid, Wilskracht, Blijdschap, Daadkracht en Vrijheid. We hebben ervaren dat het ontwikkelen en integreren van deze eigenschappen ons tot een vollediger mens en daarmee een betere professional of leidinggevende maakt.

Vragen die voor deelnemers aan de orde zijn om te onderzoeken zijn: Wie ben ik echt? Wat is nú belangrijk voor me? Waar sta ik eigenlijk en hoe ben ik hier gekomen? Wat is mijn verlangen en wat is waardevol voor mij naar de toekomst toe? En wat belemmert me om daar volledig voor te gaan? Hoe kan ik meer vanuit wie ik ben werken en leven. Hoe ga ik bewust om met de obstakels die ik tegen kom in mijn leven?

We werken in het programma onder andere met verschillende werkvormen uit de Mindfulness, Compassie, Theory U, Gestalt, Systemisch werk, maar vooral met open Zelfonderzoek (Inquiry). Tussen de blokken door oefen je met mededeelnemers (intervisie) en zijn er verschillende online bijeenkomsten met de trainers. Zo bouw je een fundament waarmee je ook na de training deze vorm van zelfreflectie dagelijks kunt blijven toepassen.

Resultaat

  • Het ontwikkelen van een dieper zelfbewustzijn;
  • In staat zijn om vanuit rust doeltreffend te kunnen handelen;
  • Een meer onderzoekende en minder oordelende houding;
  • Effectief én aandachtig leren functioneren in de drukte van alledag;
  • Mensgerichte aandachtigheid in contact met de omgeving;
  • Effectieve stresshantering en emotionele veerkracht in uitdagende situaties.

Over de trainers

Henk Eggink:
Zijn missie is mensen te begeleiden in hun ontwikkeling om optimaal te kunnen functioneren. Van oorsprong bedrijfskundige helpt hij als trainer persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling deelnemers groeien om met meer complexiteit in het werk en leven om te gaan.

Ronny van der Kam:
Als trainer en coach heeft zij vele groepen en individuen geïnspireerd om het pad van zelfonderzoek op te gaan. Onder het motto “Practice what you preach” weet zij de diepzinnigheid van het bewustzijnswerk op een zeer persoonlijke wijze over te dragen. 

Meer informatie?

Websiteadres : www.theheartofbeinghuman.nl

E-mailadres  : info@theheartofbeinghuman.nl

of neem contact op met Henk Eggink via 06 - 40 64 13 50

 

Praktische informatie

Kosten € 3.400,-- voor particulieren en € 4.955,-- voor organisaties, inclusief lunch - inclusief BTW
Trainer
  • Henk Eggink en Ronny van der Kam
Aantal deelnemers minimaal 8, maximaal 14
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist
Additionele informatie Vervolgdata na de de eerste 2 daagse tweedaagse bijeenkomsten (6 en 7 februari) in 2020: 12 en 13 maart, 7 en 8 mei, 25 en 26 juni, 27 en 28 augustus, 24 en 25 september, 22 en 23 oktober, 26 en 27 november.
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat