Vrouwelijke Kracht, Mannelijke Macht

De workshop is gebaseerd op de boeken van Jean Shinoda Bolen. Laat je meeslepen in de godenrollen en ontdek je vrouwelijke of mannelijke krachtbronnen aan de hand van de Griekse goden als metafoor. We gaan de uitdaging aan om de mannelijke en vrouwelijke energie samen te brengen en we zijn benieuwd naar het vuurwerk dat dit oplevert. Misschien dat we aan het eind concluderen dat het geen Vrouwelijke Kracht en Mannelijke Macht is, maar Vrouwelijke Macht en Mannelijke Kracht!

Workshop Vrouwelijke kracht, mannelijke macht

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

4 februari 2020 van 13.00 tot 17.00 uur

Deze workshop is bedoeld voor cliënten die een traject volgen, nieuwe inspiratie op willen doen en zichzelf en het leven dat men leidt spelenderwijs onder de loep willen nemen.

Programma

We onderzoeken typisch vrouwelijke en typisch mannelijke eigenschappen en benoemen de bijbehorende valkuilen: vrouwen die teveel in de verzorgende rol duiken en mannen die hun talenten verwaarlozen omdat de maatschappij ze in een ambitieuze rol dwingt. Hoe kun je keuzes op een bewuster niveau maken, complementair zijn aan elkaar en meer balans vinden in gedeelde verantwoordelijkheden? Wanneer is het macht, wanneer spreek je over (je eigen) kracht?

Resultaat

Je kunt iets leren van de Griekse goden en godinnen. Ook in jou schuilt er een Apollo, Adonis, Athena of Aphrodite!

Voorbereiding

Wil je ter voorbereiding het volgende meenemen:

  • Een foto van jezelf als kind. Leeftijd is niet belangrijk, als het maar een foto is van vroeger waar je goede herinneringen aan hebt.
  • Muziek, een artikel, interview of gedicht; iets dat je raakt of inspireert.
  • Een symbool van jou, waar jij nu voor staat.

Praktische informatie

Kosten € 120 incl BTW of een workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers maximaal 12
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat