Winterse wandeling door de Genneper parken

Prachtige landschap, aan de rand van de stad en toch dicht bij het centrum van Eindhoven.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

14 februari 2020 13.00 - 15.30 uur

Sport- en recreatiegebied Genneper Parken in het zuiden van Eindhoven. Dicht bij het centrum van de stad gelegen vormt dit gebied de toegangspoort van de drukte van de stad naar de prachtige natuur van De Groote Heide. Genneper Parken is een bijzonder aantrekkelijk oud en goed bewaard cultuurlandschap, doorsneden door Dommel en Tongelreep, waar het prima wandelen is.

We verzamelen op de vestiging om 13 uur voor een kopje koffie of thee.

Om half 2 vertrekken we dan naar het startpunt van de wandeling die ca. 1,5 uur zal duren.

Daarna ben je uiteraard vrij om je eigen weg te gaan.

Denk wel aan makkelijke wandelschoenen, eventueel een paraplu en een flesje water.

 

 

Praktische informatie

Kosten Geen
Trainer
Aantal deelnemers minimaal 4, geen maximum
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat